Nederlandse wordpress experts

BESCHERM MIJN WORDPRESS SITE

Laat WP 360 uw website onderhouden

NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
Wij zorgen voor uw WordPress website
Onze Nederlandse WordPress onderhoudsdienst geeft u volledige ontspanning over uw content veranderingen, back-ups, beveiliging en supersnelle websitehosting.
Wij migreren uw website naar ons
We migreren zelfs uw website gratis naar onze in Nederland gevestigde server! Zodat wij zeker weten dat uw wordpress een super snelle laadtijd heeft.
WordPress-Experts uit Nederland
Gewoon Nederlandse WordPress Experts die eventuele problemen snel kunnen oplossen want wij kennen WordPress websites als onze broekzak!
WordPress content Beheer
Gebruik ons als uw websiteteam en bespaar uzelf uren van tijd. Laat ons de content bijwerken voor u - nieuwe pagina's, blogs, formulieren, logo's, etc.

01.

stap één

U doet een aanvraag voor het onderhoud

Snel, simpel en doeltreffend, want u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud en op orde houden van uw bedrijfswebsite. Meer tijd om bezig te zijn met ondernemen.

02.

Wij zetten de website om

Uw website gaat naar onze super snelle WordPress hosting

Hierdoor hebben wij alle controle om de website zo snel mogelijk te laten laden en goede backups te maken voor u. Ook weten wij dat de servers geoptimaliseerd zijn voor WordPress websites.

03.

Alles wordt geregeld

Geen zorgen meer het onderhoud en testen worden geregeld

Wij updaten uw thema en plugins. Daarnaast houden wij speed testen, maleware scans en maken wij backups van de website en server.

Wij zorgen voor uw WordPress website

Wat bieden wij precies aan?

Al onze pakketten bevatten de volgende diensten, of u nu maandelijks of jaarlijks betaalt. Als u vragen hebt over onze dienst of ondersteuning op maat nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Wordpress onderhoud met WP 360
24/7 Beveiligingsscan
Wij garanderen dat uw website veilig is voor hackers en virusvrij als we deze op onze server hosten zodat uw website soepel loopt.
Plug-ins bijgewerkt
Als u ooit een plug-in of WordPress heeft bijgewerkt naar de nieuwste versie en uw website breekt? Laat ons uw updates voor u beheren om dit probleem voor altijd te voorkomen!
Ontwikkeling
Als u wat aangepaste codering of ontwikkelingswerk nodig hebt, krijgt u 30 minuten ontwikkelingstijd per maand.
dagelijkse back-ups
Uitgebreide dagelijkse back-ups van uw database en de inhoud van uw website geven u volledige gemoedsrust.
Snelle NL hosting
Een speciaal gebouwde WordPress-server om uw website slimmer, sneller en efficiënter te maken, zodat deze beter werkt voor uw bedrijf.
WordPress veiligheidsgarantie
Onze garantie is simpel – als we uw website hosten en er iets mis gaat, garanderen we dat we het voor u oplossen. Zo simpel is het. Geen gezeur, geen extra factuur. Gewoon het probleemsoplossing.
Wordpress up to date
Wij houden uw WordPress website up to date en installeren de updates voor u zodat deze goed blijft werken.
Uw content beheerd
U e-mailt ons de wijzigingen of nieuwe inhoud die u op uw website wilt hebben en ons team zorgt voor de rest, waardoor u uren tijd bespaart.
Onsite SEO
Wanneer wij de WordPress gaan beheren scannen wij de website gelijk om te kijken of de website voor de zoekmachine geoptimaliseerd moet worden of verbeterd moet worden.
Wij zorgen voor uw WordPress onderhoud
Kies het beste plan wat bij uw onderneming past
BEKIJK ONZE WORDPRESS PAKKETTEN
BEKIJK ONZE WORDPRESS PAKKETTEN
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS

Start typing and press Enter to search