Over
Wie zijn wij?
We zijn een in Nederland gevestigde team van WordPress Experts
Ons team kan u helpen met elk probleem met WordPress – of het nu gaat om hosting, back-ups, regelmatig onderhoud, ontwikkeling of het versnellen van uw website
Wordpress onderhoud aanvragen
Wordpress onderhoud aanvragen
Welke bescherming heeft u als uw bedrijfswebsite zou worden gehackt of als u per ongeluk iets hebt verwijderd?

Heeft u regelmatige back-ups achter de hand, zodat u uw website onmiddellijk kunt herstellen?

Ons team van WordPress specialisten helpen bedrijven zoals die van u, hun websites te beschermen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, altijd. Omdat we alleen met WordPress websites werken, richten we ons op de behoeften van onze klanten en kunnen we elk probleem met WordPress snel identificeren en oplossen

We onderzoeken altijd de nieuwste WordPress updates en beveiligingspatches, zodat we kunnen garanderen dat uw websites goed worden beschermd en als er problemen zijn, kunnen we ze met vertrouwen repareren.

Een WordPress website hebben

Het hebben van een website voor uw bedrijf is een geweldige manier om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen, maar als deze ooit wordt gehackt of als er per ongeluk iets wordt verwijderd, wilt u er zeker van zijn dat een team van lokale WordPress experts aanwezig zijn om het voor u binnen 24 uur probleem op te lossen. Voor slechts € 30 per maand per site kan uw bedrijf van deze gemoedsrust genieten zoals zoveel andere Nederlandse bedrijven dat al doen.

Het gedreven team
Van WordPress onderhoud experts
Teike Fransen
Netwerk expert
Teike ademt servers en snelheid hierop. Naast zijn coding skils is hij supergoed in het onderhouden van onze servers.
Job Lefrandt
Wordpress onderhoud expert
Gedreven door alles wat met het internet te maken heeft ben ik deze dienst begonnen. Wij willen zorgen dat ze allemaal een veilige wordpress website hebben.
Guus Urselmann
Programmeur
code en css dat is waar Guus voor leeft en dat hij er goed in is dat is een feit. Menig hackathon heeft hij gewonnen en daardoor een top programmeur.
Wordpress onderhoud uitbesteden
Zijn alle vragen die u heeft beantwoord en wilt u een WordPress onderhoudscontract aangaan met WP 360 zodat wij gelijk voor u aan de slag gaan? Klik dan hieronder op de knop en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS

Start typing and press Enter to search