Wij willen samen werken met
CONTACT ONS NU
CONTACT ONS NU
Meer Omzet
Meer omzet en winst voor uw bedrijf door deze WordPress onderhoud service aan te bieden aan uw klanten
Extra service aanbieden
Extra bij verkoop of meer verkoop voor bestaande en nieuwe klanten door deze WordPress onderhoud service aan te bieden
Professionele service
Een professionele WordPress onderhoudscontract voor uw klanten waardoor ze lang tevreden blijven over uw diensten en services
Klantwaarde
Door het WordPress website onderhoud aan te bieden aan uw klanten geeft het klantwaarde en zullen uw klanten dat doorvertellen

01.

Aanvragen

U doet een aanvraag als reseller

Snel, simpel en makkelijk voor u, want u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van de WordPress websites van uw klanten.

02.

Overzetten

U krijgt een account in ons portaal

Na de aanvraag maken wij een account aan voor u in ons klantenportaal. U geeft aan welke WordPress websites u wilt laten onderhouden door WP 360.

03.

Wij doen de rest

U hoeft alleen nog te factureren

Wij gaan het WordPress onderhoud voor u doen. U hoeft alleen nog maar dit WordPress onderhoud contract door te factureren naar uw klanten.

White-label verkoopt u de WP 360 dienst aan uw klanten door
Als u een web ontwerper, ontwikkelaar of een online marketingbureau bent en nog een geweldige dienst aan uw bestaande dienst wilt toevoegen, kunt u de WP 360 dienst doorverkopen als uw eigen aan uw eigen klanten.
Hoe onze dienst door te verkopen
De WP 360 service is erg populair bij web ontwerpers en ontwikkelaars die verbluffende nieuwe websites maken voor hun klanten, maar geen nazorgpakket hebben om aan hun klanten te bieden nadat de website is gelanceerd. Met WP 360 kunt u nu uw klanten nazorg bieden met WordPress onderhoud en deze in uw kosten opnemen.
Hoeveel kunt u verdienen?
De prijs die we in rekening brengen op deze website is dezelfde prijs die u betaalt als reseller. U hoeft alleen uw eigen winstmarge toe te voegen en deze samen met uw andere diensten te verpakken om waarde aan de klant toe te voegen. We hebben geconstateerd dat de meeste van onze resellers een minimum van 20% bovenop de directe prijs toevoegen omdat ze extra diensten zullen opnemen om waarde toe te voegen aan onze dienst.

Wel is het zo dat als u boven de 5 websites aanbrengt u korting gaat krijgen, die wordt gelijk verrekkend op de factuur. Heeft u vragen over de korting neem dan contact met ons op.

ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS
Hoe werkt het?
Het is heel eenvoudig: u vindt de klanten en wij zorgen voor de levering van de dienst. U factureert uw klant en wij zullen u factureren. Het is een win/win/win-situatie voor u, ons en uiteindelijk de eindklant omdat zij hun website op de juiste manier ontvangen en onderhouden krijgen.
Hoe te registreren als Reseller
Vul het onderstaande formulier in en geef ons wat informatie over uw bedrijf. Laat uw contactgegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen om u op weg te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.
Stuur ons een aanvraag
Wij werken graag met u samen om uw klanten de beste WordPress onderhoud service te geven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search