De tarieven voor WordPress onderhoud
GELIJK AANVRAGEN
GELIJK AANVRAGEN
Wij zorgen voor uw WordPress website
Onze Nederlandse WordPress onderhoudsdienst geeft u volledige ontspanning over uw content veranderingen, back-ups, beveiliging en supersnelle websitehosting.
Wij migreren uw website naar ons
We migreren zelfs uw website gratis naar onze in Nederland gevestigde server! Zodat wij zeker weten dat uw wordpress een super snelle laadtijd heeft.
WordPress-Experts uit Nederland
Gewoon Nederlandse WordPress Experts die eventuele problemen snel kunnen oplossen want wij kennen WordPress websites als onze broekzak!
WordPress content Beheer
Gebruik ons als uw websiteteam en bespaar uzelf uren van tijd. Laat ons de content bijwerken voor u - nieuwe pagina's, blogs, formulieren, logo's, etc.

01.

stap één

U doet een aanvraag voor het onderhoud

Snel, simpel en doeltreffend, want u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud en op orde houden van uw bedrijfswebsite. Meer tijd om bezig te zijn met ondernemen.

02.

Wij zetten de website om

Uw website gaat naar onze super snelle WordPress hosting

Hierdoor hebben wij alle controle om de website zo snel mogelijk te laten laden en goede backups te maken voor u. Ook weten wij dat de servers geoptimaliseerd zijn voor WordPress websites.

03.

Alles wordt geregeld

Geen zorgen meer het onderhoud en testen worden geregeld

Wij updaten uw thema en plugins. Daarnaast houden wij speed testen, maleware scans en maken wij backups van de website en server.

Heldere en overzichtelijke prijzen
Bij WP 360 zijn wij zeer transparant over de prijzen die wij voor ons WordPress onderhoud vragen. Als u een WordPress onderhoudscontract met ons aangaat krijgt u voordeel als u per jaar betaald. Is het voor u gemakkelijker om per maand te betalen dan kan dat natuurlijk ook. Voor Goede doelen en non-profit organisaties hanteren wij een speciaal tarief omdat WP 360 graag deze organisaties ondersteund.
Beste waarde
360 per jaar
Voor slechts €30/maand en u krijgt volledige gemoedsrust dat uw WordPress website wordt onderhouden, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf!
Nu aanvragen
Nu aanvragen
Maandelijks
35 per maand
Betaal maandelijks als dat makkelijker is voor u. U krijgt nog steeds dezelfde geweldige dienst en uw website krijgt nog steeds dezelfde bescherming!
Nu aanvragen
Nu aanvragen
Goede doelen & non-profitorganisaties
300 per jaar
Goede doelen hebben vaak geen toegewijd web team en dat is waar we kunnen helpen. We zijn gepassioneerd om goede doelen te helpen met hun online behoeften.
Nu aanvragen
Nu aanvragen
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS

Start typing and press Enter to search