Veel gestelde vragen
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
Wij zorgen voor uw WordPress website
Onze Nederlandse WordPress onderhoudsdienst geeft u volledige ontspanning over uw content veranderingen, back-ups, beveiliging en supersnelle websitehosting.
Wij migreren uw website naar ons
We migreren zelfs uw website gratis naar onze in Nederland gevestigde server! Zodat wij zeker weten dat uw wordpress een super snelle laadtijd heeft.
WordPress-Experts uit Nederland
Gewoon Nederlandse WordPress Experts die eventuele problemen snel kunnen oplossen want wij kennen WordPress websites als onze broekzak!
WordPress content Beheer
Gebruik ons als uw websiteteam en bespaar uzelf uren van tijd. Laat ons de content bijwerken voor u - nieuwe pagina's, blogs, formulieren, logo's, etc.
De meest gestelde vragen op een rij
Kunt u mijn WordPress-website voor mij hosten?

Ja dat kunnen we! Supersnel premium WordPress-hosting is standaard inbegrepen in ons pakket. Door uw website bij ons te hosten, profiteert u van tal van extra functies, zoals ingebouwde back-ups, beveiliging en updates.

Ik heb een WordPress.com website – Kan ik WP 360 gebruiken?

Jammer genoeg niet. We kunnen alleen werken met zelf gehoste WordPress websites.

Welke informatie heeft u van mij nodig?

Om aan de slag te gaan en uw website over te zetten naar onze super krachtige WordPress-server, hebben we uw websitebeheer en FTP/SFTP-inloggegevens nodig. U kunt ons uw bestaande aanmeldingsgegevens sturen of een nieuwe gebruiker voor ons maken om toegang tot de website te krijgen.

Is mijn website veilig op uw server?

Ja absoluut! We zijn trots op de veiligheid en betrouwbaarheid van onze WordPress server. Uw website wordt beschermd door meerdere beveiligingslagen en we integreren Sucuri zelfs om u en ons dubbele bescherming te geven.

Wat als ik wijzigingen aan mijn website moet aanbrengen?

Als u wilt dat wij wijzigingen aan uw website aanbrengen, e-mail dan uw accountmanager de instructies en wij zorgen voor de rest. We loggen in, maken de gevraagde wijzigingen en sturen u een e-mail wanneer uw taak is voltooid.

Hosten jullie ook mijn e-mail?

Nee, we hosten geen e-mails op onze server. De reden hierachter is dat we ons op één ding willen concentreren en dat ene ding heel goed willen doen: hosten van WordPress-websites. We raden u ten zeerste aan Google Apps voor Werk of Office 365 te gebruiken om uw e-mails te hosten.

Op uw verzoek verzorgen en beheren wij de Google work plek voor u. Wij zorgen dat alle juiste koppelingen gerealiseerd worden en u gewoon kan emailen zoals u gewend bent.

Hoe betaal ik voor WP 360?

Zodra u bent ingesteld met WP 360, kunt u maandelijks of jaarlijks betalen voor de WordPress onderhoudsdienst. We sturen u aan het begin van de service de factuur en daarna telkens  één week voor het einde van de periode. Deze factuur kunt u overmaken of u kunt gelijk met ideal betalen.

Kan ik offline of telefonisch bestellen?

Ja absoluut! Zodra u besloten heeft dat u wilt dat wij voor uw WordPress website zorgen, bel ons dan op 0478 74 53 64 en wij nemen de gegevens met u door. Hierna krijgt u een email van ons om uw oude hosting gegevens en domein gegevens door te geven zodat wij de website kunnen migreren naar onze server.

Kunt u helpen om WordPress Multisite te onderhouden?

Ja absoluut! We tellen elke multisite-installatie als een nieuwe website, dus als u 3 websites op uw netwerk heeft, brengen we € 30,-/€ 360,-  x 3 per maand/jaar in rekening.

Heeft u grotere aantallen websites neem dan even contact met ons op om korting te krijgen op het aantal websites.

Waarom zou ik u vertrouwen met mijn zakelijke website?

Omdat alles wat we doen is WordPress onderhoud, ons team heeft meer ervaring dan de meeste andere generalistische aanbieders voor ‘website onderhoud’. We concentreren ons op één ding en doen het heel goed: WordPress onderhoud. Je krijgt een team van experts die WordPress binnenstebuiten kennen en elk probleem dat u hebt kunnen oplossen.

Kunnen jullie ook zoekmachine optimalisatie verzorgen?

Ja dat kan, maar dat doen wij niet zelf. Zo als we aangeven zijn wij WordPress experts. Gelukkig is ons moeder bedrijf Bright Circle een allround marketing bedrijf dat gespecialiseerd is in online marketing en social marketing.

Dus als u bij ons een aanvraag hiervoor doet neemt er iemand van Bright Circle contact met u op.

Bouwen jullie ook WordPress websites?

Ja zeker doen wij dat. Wij zijn WordPress experts dus wij weten veel van WordPress en gebruiken die kennis ook om WordPress websites te bouwen.

Wilt u uw huidige WordPress website vernieuwen neem dan even contact met ons op en wij maken samen met u een plan hiervoor.

Wilt u een geheel nieuwe WordPress website laten bouwen is dat ook geen probleem. Neem contact met ons op en wij zorgen dat het project gaat lopen voor u.

Wordpress onderhoud uitbesteden
Zijn alle vragen die u heeft beantwoord en wilt u een WordPress onderhoudscontract aangaan met WP 360 zodat wij gelijk voor u aan de slag gaan? Klik dan hieronder op de knop en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS

Start typing and press Enter to search