Wordpress onderhoud
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
Wij zorgen voor uw WordPress website
Onze Nederlandse WordPress onderhoudsdienst geeft u volledige ontspanning over uw content veranderingen, back-ups, beveiliging en supersnelle websitehosting.
Wij migreren uw website naar ons
We migreren zelfs uw website gratis naar onze in Nederland gevestigde server! Zodat wij zeker weten dat uw wordpress een super snelle laadtijd heeft.
WordPress-Experts uit Nederland
Gewoon Nederlandse WordPress Experts die eventuele problemen snel kunnen oplossen want wij kennen WordPress websites als onze broekzak!
WordPress content Beheer
Gebruik ons als uw websiteteam en bespaar uzelf uren van tijd. Laat ons de content bijwerken voor u - nieuwe pagina's, blogs, formulieren, logo's, etc.
Wordpress onderhoud uitbesteden, een oplossing voor al uw zorgen

Wordpress is zonder twijfel één van ’s werelds populairste open-source content management systemen. Ze wordt dan ook in de praktijk niet alleen gebruikt door hobbyisten, maar ook door menig aantal professionele ondernemers. WordPress is een fantastisch platform, maar haar open-source karakter zorgt er voor dat er ook bepaalde aandachtspunten bij van toepassing zijn. Het tijdig uitvoeren van het vereiste onderhoud is bijvoorbeeld een absolute must wanneer u er zeker van wilt zijn dat u altijd op beide oren kunt slapen.

Waarom is WordPress onderhoud vereist?

Wanneer u gebruik maakt van het WordPress platform zult u kunnen vaststellen dat er regelmatige nieuwe updates voor worden gelanceerd. Deze updates hebben niet alleen als doel om bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten te introduceren, daarnaast moeten ze ook zorgen voor een betere beveiliging. Met elke nieuwe update worden er namelijk potentiële risico’s gepatched die er voor zorgen dat ook uw website beter wordt beveiligd tegen bijvoorbeeld een potentiële hack of een ander gevaar. Dit maakt meteen duidelijk dat het tijdig uitvoeren van de noodzakelijke updates niet zomaar een mogelijkheid, maar wel een echte vereiste is.

Het gevaar van laattijdige updates!

Bovenstaande maakt duidelijk dat het zeer belangrijk is om er altijd voor te zorgen dat uw WordPress versie up 2 date is. In de praktijk moet er helaas worden vastgesteld dat veel mensen dit uit het oog verliezen. Dit geldt misschien nog wel in het meest voor de online ondernemers die het werkelijk bijzonder druk hebben. Zij hebben dan ook logischerwijs heel wat zaken om de nodige aandacht aan te besteden en dat zorgt er voor dat het WordPress onderhoud wel eens naar de achtergrond komt te verdwijnen. Toch moet het gezegd dat dit absoluut niet interessant is.

Op het ogenblik dat de vereiste WordPress updates niet tijdig worden doorgevoerd zorgt dit er namelijk rechtstreeks voor dat (meerdere) lekken in de software niet worden opgelost. Dit betekent concreet dat hackers zomaar de mogelijkheid hebben om deze lekken te misbruiken waardoor ze zich toegang kunnen verlenen tot cruciale data. Het gevolg is dat u als eigenaar van de website rekening zult moeten houden met diverse nadelen, namelijk:

  1. Uw website kan gedurende enige tijd niet bereikbaar zijn voor uw klanten;
  2. U zult reputatieschade oplopen door de hack;
  3. Het is mogelijk dat data waar u geen back-up van heeft voor altijd verloren is;

Bovenstaande maakt duidelijk dat het zeer belangrijk is om tijdig WordPress onderhoud uit te voeren. Bent u iemand die hier eigenlijk niet voldoende kennis voor, voor handen heeft of beschikt u gewoon over te weinig tijd om dit te doen? In beide gevallen is het absoluut de moeite waard om er voor te kiezen om uw WordPress onderhoud aan ons uit te besteden.

Wordpress onderhoud uitbesteden
Klaar om ook uw WordPress onderhoud uit te besteden voor nog geen € 1,- per dag
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het is onze missie om er voor te zorgen dat elke WordPress website helemaal up 2 date is. Hier kunnen wij ons steentje bij bijdragen door het onderhoud volledig uit handen te nemen. Veel mensen die er voor kiezen om met een WordPress website aan de slag te gaan onderschatten het vereiste onderhoud. Het spreekt dan ook voor zich dat er veel meer is vereist dan zomaar even de periodieke updates doorvoeren. Werkzaamheden die wij voor onze klanten uitvoeren op vlak van WordPress onderhoud zijn dan ook:

  1. Het verzorgen van de periodieke updates;
  2. Het nemen van back-ups waardoor uw data altijd veilig is;
  3. Het uitvoeren van hack potentie scans om mogelijke dreigingen bloot te leggen;
  4. Het uitvoeren van laadsnelheid tests ter bevordering van de gebruikservaring en SEO;
  5. Ondersteuning bij WordPress gerelateerde problemen;

Bovenstaande diensten maken duidelijk dat wij eigenlijk een onmisbare partner zijn voor alle partijen die hebben besloten om gebruik te maken van een WordPress website. Dit niet alleen voor zij die geen tijd hebben om hun aandacht te vestigen op het vereiste WordPress onderhoud, maar ook voor partijen die gewoon niet over de vereiste kennis beschikken.

Pro-actieve houding levert extra meerwaarde op

Wij beschikken over een uitgebreid team van ervaren WordPress experts die stuk voor stuk een uiterst pro-actieve houding hanteren. In de praktijk zorgen wij er dan ook voor dat uw WordPress website niet alleen volledig up 2 date is, daarnaast voeren we ook preventieve maatregelen door ter voorkoming van bepaalde problemen. Verschillende klanten hebben er reeds voor gekozen om een beroep te doen op de diensten die wij aanbieden. Zij prijzen onze pro-actieve houding en kunnen steeds met een gerust gevoel verder werken aan hun business. Ook dit laatste is een belangrijk voordeel welke we onze klanten kunnen aanbieden.

Een groot aantal online ondernemers proberen zoveel mogelijk zelf te doen. Dit betekent dat u wordt geconfronteerd met heel wat administratieve, e-mailverkeer om te beantwoorden en ga zo maar door. Al deze verschillende zaken nemen enorm veel tijd in beslag, maar zijn een vereiste voor het verder uitbouwen van uw onderneming. Wanneer u er dan ook nog eens het WordPress onderhoud bij moet nemen kan dit net de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Wees er zeker van dat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken en focus u op hetgeen waar u echt goed in bent. Wij garanderen in tussentijd een uitstekend onderhoud voor uw WordPress website waardoor ook u op beide oren kunt slapen.

Wordpress onderhoud uitbesteden, ook voor u een interessante optie!

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat het uitvoeren van WordPress onderhoud niet alleen een bepaalde technische kennis vereist, daarnaast is het ook nog eens zo dat er behoorlijk wat tijd in moet worden geïnvesteerd. Beide zaken kunnen een belangrijk pijnpunt zijn. Dit niet in het minst bij online ondernemers die graag willen kunnen genieten van alle voordelen die het WordPress platform met zich meebrengt. Indien dat eveneens geldt voor u kunnen we u alleen maar aangeven dat onze in WordPress onderhoud gespecialiseerde vakmensen voor u de perfecte oplossing in petto hebben. Terwijl u zich focust op hetgeen waar u echt goed in bent zorgen wij er voor dat uw WordPress website perfect onderhouden blijft. Lijkt dit voor u ook de perfecte oplossing te zijn? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Wordpress onderhoud uitbesteden
Zijn alle vragen die u heeft beantwoord en wilt u een WordPress onderhoudscontract aangaan met WP 360 zodat wij gelijk voor u aan de slag gaan? Klik dan hieronder op de knop en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS

Start typing and press Enter to search