Wordpress onderhoudscontract
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
Wij zorgen voor uw WordPress website
Onze Nederlandse WordPress onderhoudsdienst geeft u volledige ontspanning over uw content veranderingen, back-ups, beveiliging en supersnelle websitehosting.
Wij migreren uw website naar ons
We migreren zelfs uw website gratis naar onze in Nederland gevestigde server! Zodat wij zeker weten dat uw wordpress een super snelle laadtijd heeft.
WordPress-Experts uit Nederland
Gewoon Nederlandse WordPress Experts die eventuele problemen snel kunnen oplossen want wij kennen WordPress websites als onze broekzak!
WordPress content Beheer
Gebruik ons als uw websiteteam en bespaar uzelf uren van tijd. Laat ons de content bijwerken voor u - nieuwe pagina's, blogs, formulieren, logo's, etc.
Wordpress onderhoudscontract, uw WordPress altijd up 2 date!

Wordpress is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de belangrijkste en meest populaire systemen om een website mee te maken. In eerste instantie waren het vooral hobbyisten die er voor kozen om de mogelijkheden van dit platform te benutten, maar door de jaren heen hebben ook zakelijke gebruikers massaal de weg gevonden naar WordPress. Dit heeft alles te maken met het feit dat het platform sinds haar bestaan bijzonder volwassen is geworden. Tegenwoordig is het dan ook uitstekend mogelijk om er de meest professionele websites mee te ontwikkelen. Door er bovendien voor te kiezen om een WordPress onderhoudscontract af te sluiten beschikt u over een complete oplossing voor uw online business.

Wat omvat WordPress onderhoud precies?

Elke website die wordt ontwikkeld vereist een bepaald onderhoud. Veel mensen staan hier vaak niet bij stil en denken dat het éénmalig laten ontwikkelen van een website alles is waar ze rekening mee dienen te houden. Dat is dus niet het geval, in tegendeel. Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder op het ogenblik dat er gebruik wordt gemaakt van een open-source systeem zoals WordPress. Een dergelijk platform is financieel bijzonder interessant en reikt de gebruiker ook op technisch vlak een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden aan, maar daar staat tegenover dat er ook een iets hoger risico aan verbonden is. Het feit dat WordPress open-source is betekent namelijk dat ook mensen met slechte bedoelingen de code (en dan vooral de daarin terug te vinden beveiligingslekken) kunnen benutten.

Bovenstaande klinkt nu wel erg negatief, maar in de praktijk is het perfect mogelijk om elk risico op efficiënte wijze de kop in te drukken. Hoe dan? Zeer eenvoudig, namelijk door er voor te kiezen om een WordPress onderhoudscontract af te sluiten. Indien u bij ons een dergelijk onderhoudscontract afsluit kunt u er zeker van zijn dat uw WordPress website over de hele lijn perfect wordt onderhouden. Dit betekent dat wij de volgende werkzaamheden voor u doen:

  1. Het uitvoeren van de periodieke updates aan het platform;
  2. Het maken van back-ups waardoor dataverlies wordt voorkomen;
  3. Het uitvoeren van hack potentie scans waardoor dreigingen in kaart worden gebracht;
  4. Het realiseren van laadsnelheid tests ten voordele van de gebruikservaring;
  5. Het verlenen van ondersteuning bij (technische) problemen;
Waarom is uw WordPress website onderhouden zo belangrijk?

Het afsluiten van een WordPress onderhoudscontract wordt door veel eigenaars van een WordPress website aanzien als iets overbodigs. Het onderhouden van uw WordPress website kunt u namelijk toch ook perfect zelf? Toch niet. Uit de praktijk blijkt dat het merendeel van de professionele WordPress websites niet goed is onderhouden. Dit zorgt er voor dat men tegen diverse (beveiligings)risico’s aankijkt. Een niet goed onderhouden website is namelijk een eenvoudige prooi voor hackers. Op het ogenblik dat uw website wordt gehackt is dit echter een groot probleem. Dit niet alleen omdat uw website tijdelijk niet bereikbaar zal zijn, maar ook omdat een gehackte website altijd de nodige reputatieschade oploopt. Beter voorkomen dan genezen is dus zeker en vast de boodschap!

Bovenstaande is reeds een uitstekende reden om er voor te kiezen om bij ons een WordPress onderhoudscontract af te sluiten, maar er is meer. Zoals u reeds heeft kunnen lezen eerder op deze pagina worden er door ons ook preventieve tests uitgevoerd. Eén van deze tests heeft te maken met de laadsnelheid van de website. Het verbeteren van de laadsnelheid van uw WordPress website brengt meerdere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan:

  1. De gebruikservaring met uw website wordt verbeterd;
  2. Een snel ladende website scoort beter in de zoekresultaten;

Deze punten zijn zaken waar u als online ondernemer waarschijnlijk niet meteen bij stil blijft staan. Dat is ook niet meer dan normaal, want u heeft ongetwijfeld heel wat meer aan uw hoofd. Door het afsluiten van een WordPress onderhoudscontract bij ons voor uw website wordt er voor gezorgd dat u zich terug volledig kunt focussen op datgene waar u echt goed in bent. Wij zorgen er voor dat uw online business ten allen tijde optimaal bereikbaar is.

Wordpress onderhoud uitbesteden
Klaar om ook uw WordPress onderhoud uit te besteden voor nog geen € 1,- per dag
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
Velen gingen u reeds voor!

De zakenwereld evolueert razendsnel. Dit geldt niet in het minst voor ondernemers die er voor kiezen om via het internet hun diensten of producten aan te bieden. Net omdat het tegenwoordig van cruciaal belang is om zo efficiënt mogelijk nieuwe opportuniteiten aan te grijpen hebben reeds heel wat professionals er voor gekozen om bij ons een WordPress onderhoudscontract af te sluiten. Ze doen dit niet alleen omdat ze dan zelf geen omkijken meer hebben naar het onderhouden van hun website, daarnaast vinden ze het ook een fijne gedachte dat ze altijd een expert achter de hand hebben bij mogelijke problemen.

Indien u er niet voor kiest om een onderhoudscontract voor uw WordPress website af te sluiten betekent dit dat u bij eventuele problemen volledig op uzelf bent aangewezen. Dat lijkt op het eerste zicht geen probleem, maar dat is het vaak wel. Indien u niet over de vereiste technische kennis beschikt om een bepaald probleem met uw WordPress website op te lossen is het namelijk zomaar mogelijk dat u zult geconfronteerd worden met een aanzienlijke hoeveelheid downtime. Kiest u er wel voor om een WordPress onderhoudscontract bij ons af te sluiten? Dan zorgen onze WordPress experts er voor dat elk probleem op efficiënte wijze wordt aangepakt. Hierdoor blijft de overlast voor uw klanten of gebruikers steeds zo beperkt mogelijk.

Ook een WordPress onderhoudscontract afsluiten?

Bent u als online ondernemer ook steeds druk in de weer om uw bedrijf verder uit te bouwen? Bent u continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw klanten nog beter op hun wenken te bedienen en heeft u daardoor geen tijd om rekening te houden met het vereiste onderhoud van uw WordPress website? Wilt u zich met andere woorden vooral kunnen richten op datgene waar u echt goed in bent zonder dat uw aandacht is vereist voor tal van andere zaken? In dat geval is het afsluiten van ons WordPress onderhoudscontract altijd een uitstekende keuze. Lijkt u dit ook wel interessant? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Wordpress onderhoud uitbesteden
Zijn alle vragen die u heeft beantwoord en wilt u een WordPress onderhoudscontract aangaan met WP 360 zodat wij gelijk voor u aan de slag gaan? Klik dan hieronder op de knop en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.
NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN
ONDERHOUD WEBSITES
KLANTEN
RESELLERS
SUPPORT TICKETS

Start typing and press Enter to search